divendres, 23 de juliol del 2010

Necrològica del pobre nen que va perdre la seva vida sota la font de Casaletes.

Després d’amenaçar la seva víctima deixant rodanxes de pastanaga al caminet del jardí de casa seva, Mata Faluga tenia la seva víctima perfectament identificada, però no localitzada.

Dia 22 de juliol: Tarda Killer. Mata Faluga va a fer un taller de ràdio i fa entrevistes pel carrer a membres del Killer. Mata Faluga acaba el taller. Passa per la plaça de l’Església. Un crit l’avisa que la seva víctima (amagada sempre a casa per la por de l’amenaça) és allà. La diferència d’edat, mida i pes entre botxí i víctima el sorprenen, però agafa valor i va al carrer del Forn per atrapar-lo. Merda! l’ha vist. Es posa a córrer darrera seu a tota velocitat. Creuen la Plaça Església, el Pont,...Se’n va cap al carrer del Palau i es pensa que l’ha distret, però Mata Faluga sap que és allà...Com a veritable homo sapiens va pel carrer de sota i s’hi apropa molt. Uns contenidors fan de barrera entre la pastanaga i la seva panxa. L’homenàs corpulent, que el botxí percep com a ogre o goril·la, se’n va corrent cap a la font de Casaletes. Hi puja: Resistirà la font el seu pes? La font i els llums es mouen. Mata Faluga s’ho pren amb calma..... La gana d’un individu tan gran l’obligarà a baixar. Gent que passa per allà riuen, saluden, pregunten... però ningú l’ajuda, fins que passa la furgoneta “hippie” amb uns quants killeriàns a dins... Surten, peten el globus d’aigua de Mata Faluga i l’agafen pels braços de tal manera que no pugui moure la pastanaga. L’ogre baixa de la font de Casaletes. Prova de trencar la pastanaga de Mata Faluga, però com a bon pianista, el nen l’agafa amb força i no la deixa anar. L’ogre li agafa el braç i fa unes quantes mossegades “a la pastanaga” i ho aconsegueix. Mata a Mata Faluga. Però la pitjor cosa que fa és fer un tall a un dit d’un pianista amb la dent. Tant de bo no tingui la ràbia...

Però... Realment necessiten una furgoneta de killeriàns (tots majors de 18 anys), un ogre i una font per defensar-se d’un pobre nen (de 13 anyets) sense males intencions? Això no és un exemple clar de covardia? Això és una victòria? Tindrà PAU aquest homenàs tan FORT?

2 comentaris:

Kreacher teacher ha dit...

Bravo!!!

Que injustos són alguns exmàsters!!

Pau Fort ha dit...

Serà la incompetència d'una bestiola novella en el món dels assassinats suficient per analitzar totes les possibilitats i vèncer-les?

Els fets parlen i parlaran per si sols.

Però... necessita el perdedor argumentar la seva derrota amb alguna creença i fer-se de víctima?


La intel·ligència per la victòria necessita una FONT racional i científica, JORDI.