divendres, 9 de desembre del 2011

Necrològica

EL CLARINETISTA DE MOIÀ

Conta la llegenda que l'any 2011, o una mica més tard, hi va haver una gran baixa de població en el poble de moià. La gent atemorida per aquella matança es quedava a les seves cases sense sortir per no caure víctima dels assesins. El poble estava desolat, brut, pudent i ple de besties inmundes. Però un jove anomentat Fullaraca va decidir sortir de l'amagatall i enfrontar-se als temibles assesins.
Fullaraca tenia un poder, o millor dit, un dó que el podia ajudar a canviar la situació, LA MÚSICA. En Fullaraca tenia en el seu poder una arma més eficaç que una pistola o un gavinet, tenia el seu Clarinet màgic que feia sonar una música celestial. El jove Fullaraca es va posar a rondar per tot el poble tocant el seu clarinet i la gent en sentir aquella música sortia de les seves cases i s'animaven a la festa fins que tota la gent del poble estava reunida a la plaça ballant i cantant al ritme de la música del jove clarinetista, semblava que la por havia deseperagut, pero els farotges assesins no descansen, les forces obscures eren més perilloses que mai, s'havien reunit totes per acabar amb aquell gest de bondat de part del jove noiet, i amb les ultimes forces que els  quedaven, els malvats assesins van llançar la ultima granada a en Fullaraca...Desprès de la grandisima explosió
, Fullaraca va morir deixant al poble el seu clarinet màgic. Des de aquell dia cada any es celebra la mateixa festa amb molta música i alegria, commemorant al salvador del poble, Fullaraca, o com tothom l' anomenà des d' aquell moment... El clarinetista de Moià.